Pavel Onea și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Municipiului Fălticeni în prezența liderului Traian BăsescuAlegeri Locale

Pavel Onea și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Municipiului Fălticeni în prezența liderului Traian Băsescu

       Accesări: 1036

Un alt fălticenean și-a lansat oficial candidatura. După ce recent și-a făcut debutul politică omul de afaceri Pavel Onea intră pentru prima dată într-o campanie electorală. El prelua în urmă cu câteva luni șefia organizației locale PMP și a alcătuit lista consilierilor pentru deliberativul local.

Lansare candidatului Pavel Onea s-a făcut în cadrul evenimentului desfășurat la Casa de Cultură din Suceava unde au participat reprezentanți din conducerea centrală și județeană, alături de candidații la primării, consilii locale și Consiliul Județean Suceava.

Au fost prezenți liderul național Traian Băsescu, însoțit de președintele executiv Eugen Tomac, prim vicepreședintele Cristian Diaconescu și secretarul general Dorel Onaca.

Nu au lipsit oamenii din linia întâi ai PMP Suceava, liderul județean Corneliu Popovici alături de primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, candidatul PMP pentru președenția Consiliului Judeţean, precum şi Marian Andronache candidatul pentru Primăria Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Discursurile candidaţilor i-au ridicat la fileu temele de discurs ale președintelui partidului, Traian Băsescu, care afirma la scenă deschisă că apreciază optimismul candidaților și faptul că ei cred că pot câştiga bătălia în alegeri. Fostul președinte al României nu a rata ocazia de a-i ataca frontal PSD şi PNL afirmând că sunt partide corupte, mici și că este momentul să plece de pe scena politică.

„Ştim aroganţa PSD şi PNL. Vă asigur că cele două partide nu sunt mari. Sunt mici, corupte şi depăşite de vreme. Le-a venit timpul să iasă de pe principala scenă politică a ţării. Iar tendinţa lor este să devină partide reziduale.”, a spus Traian Băsescu. ”Nu le contest succesele, au atins obiective precum aderarea la NATO şi la UE, dar dincolo de aceste două obiective, PSD şi PNL sunt partide compromise, care nu mai prezintă garanţie pentru viitor.”

Liderul partidului afirma în cadrul evenimentului de la Suceava că România are nevoie de un partid nou, care să nu aibă atârnate de picioare toate umbrele negre ale tranziţiei, făcând referire la PMP.

El le-a transmis candidaților PMP să aibă încredere în șansele lor deoarece candidaţii acestui partid vin în faţa oamenilor cu oferte reale pentru comunitățile locale. Traian Băsescu le-a transmis celor prezenți că PMP are atât  cel mai bun candidat pentru şefia Consiliului Judeţean şi pentru primăriile din judeţ.

Candidatul PMP pentru Primăria Fălticeni este inginer agronom. În vârstă de 46 de ani, omul de afaceri Pavel Onea a fost recompensat pentru activitatea și experiența în domeniu cu premiul ”Fermierul Anului 2015” acordat de ministrul agriculturii.

El vine în campania electorală cu promisiunea că vrea să fie un bun gospodar pentru că își dorește seriozitate și corectitudine.

Programul de guvernare locală propus candidatul PMP conține 16 puncte axate pe transparență decizională, proiecte europene, reducerea impozitului local, investiții în sistemul educațional, susținerea programului social pentru persoanele defavorizate și continuarea lucrărilor la noul spital.

ȘTIRI