Patru vitezomani au rămas fără permis la Fălticeni și Vadu Moldovei: Un șofer circula cu 125 km/h în localitateActualitate

Patru vitezomani au rămas fără permis la Fălticeni și Vadu Moldovei: Un șofer circula cu 125 km/h în localitate

       Accesări: 6744

Vor fi pietoni pentru trei luni de zile. Patru șoferi grăbiți vor sta 90 de zile fără permisul de conducere, după ce aceștia au circulat cu viteze ridicate în localitate. Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni și-a intensificat acțiunile de control în zona rurală arondată, cât și pe arterele principale din oraș.

În două zile, agenții au surprins cu radarul pistol patru vitezomani care circulau prin localitate cu viteza permisă pe autostradă.

Duminica trecută, un șofer bucureștean (31 ani) a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în localitatea Vadu Moldovei, pe un sector de drum unde viteza era limitată la 60 km/h.

La distanță de câteva minute, un conducător auto din județul Neamț, un tânăr de 21 de ani, a fost depistat cu 119 km/h, în aceeași localitate și pe același sector de drum.

Șoferii nu consumaseră băuturi alcoolice, iar agenții i-au amendat pe fiecare cu 1305 lei. Permisul de conducere le-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Alți doi vitezomani au fost surprinși marți, 19 februarie, în traficul rutier la Fălticeni și, din nou, la Vadu Moldovei.

Conducătorii auto circulau cu 115 kilometri la oră, pe strada Sucevei și respectiv pe DN2, pe raza satului Vadu Moldovei. Șoferii au primit amenzi de 1305 și 650 de lei.

Oamenii legii le-au reținut permisele pentru 90 de zile.

Cei patru șoferi au primit amenzi care, însumate, ajung la 4.500 de lei.

De la începutul acestui an, agenții fălticeneni de la Rutieră au reținut 9 permise și au aplicat nu mai puțin de 530 de amenzi pentru depășirea limitei de viteză, nepurtarea centurii de siguranță, depășiri neregulamentare și consum alcool.

Polițiștii mai spun că vor fi prezenți zilnic în traficul rutier cu aparatele radar, în special pe sectoarele de drum Rădășeni – Cornu Luncii – Băișești, Spătărești-Vadu Moldovei-Drăgușeni, dar și Fălticeni-Cumpărătura, șoselele unde se produc cele mai multe accidente rutiere.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI