Patru tineri din zona Fălticeni s-au ales în ultimele zile cu dosare penale pentru infracțiuni rutiereRural

Patru tineri din zona Fălticeni s-au ales în ultimele zile cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere

       Accesări: 7975

În intervalul 31 mai – 3 iunie, patru tineri din zona Fălticeni s-au ales cu dosare penale în urma săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier

În 3 cazuri infracțiunea constatată a fost cea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, iar într-un caz conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Faptele au fost depistate de polițiști în cursul serii, în special după controale în trafic ale patrulelor de poliție, iar într-un caz o mașină a fost găsită răsturnată în afara carosabilului.

În primele minute ale zilei de 31 mai, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control, pe Bulevardul 1 decembrie 1918 din localitate, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din comuna Rădășeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, permisul de conducere provizoriu eliberat de Marea Britanie fiind valabil doar pe teritoriul acestei țări.

Seara următoare, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Politie Rurală Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209 B din comuna Mălini, autoturismul condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Slatina.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Duminică, aproape de miezul nopții, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a identificat  pe un drum comunal din localitatea Boroaia, un autoturism răsturnat pe un podeț, iar în apropiere l-au găsit și pe conducătorul auto, un localnic în vârstă de 29 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În seara zilei de luni, 3 iunie, o patrulă din cadrul Poliției orașului Dolhasca a oprit pentru control, pe DJ 208S din localitate, autoturismul condus de un localnic în vârstă de 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

ȘTIRI