Patru suceveni au fost reținuți pentru infracțiuni la regimul rutier și infracțiuni comise cu violențăRural

Patru suceveni au fost reținuți pentru infracțiuni la regimul rutier și infracțiuni comise cu violență

       Accesări: 345

Măsuri drastice luate de polițiștii suceveni la sfârșitul săptămânii. Patru persoane au fost reținute în urma comiterii unor infracțiuni. Este vorba de infracțiuni la regimul rutier dar și de măsuri dispuse în urma unor cazuri de violență.

În comuna Cârlibaba, o femeie a fost lovită cu furca de soțul ei, pe fondul unei situații conflictuale pe care o avea cu acesta.

Având în vedere pericolul social şi modul de comitere a faptei, antecedentele penale ale autorului dar şi posibilitatea recidivei, poliţiştii l-au reținut pe suspect pe o durată de  24 ore. Ulterior, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a agresorului pentru o perioadă de 30 de zile.

În arestul IPJ Suceava a ajuns și un comerciant din Bazarul Suceava care, în urma unui conflict, a lovit cu o țeavă metalică, peste spate şi zona capului, un alt comerciant.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ușile arestului poliției județene s-au deschis și pentru doi conducători auto care au săvârşit infracţiuni la regimul rutier.

Potrivit IPJ Suceava, măsurile preventive, inclusiv privative de libertate vor fi aplicate cu fermitate maximă de poliţişti în toate cazurile în care inconştienţa la volan şi nerespectarea legii pot duce la tragedii rutiere.

ȘTIRI