Patru romi din Baia au rupt în bataie și i-au furat banii unei tinere din Roman care cerșea de câteva zile prin FălticeniActualitate

Patru romi din Baia au rupt în bataie și i-au furat banii unei tinere din Roman care cerșea de câteva zile prin Fălticeni

       Accesări: 1854

Bătaia nu este tot timpul ruptă din rai. De asta s-a convins o tânără din Roman care a fost bătută cumplit de patru romi din Baia. Femeia de 22 de ani a fost luată pe sus de agresori, cu o mașină înmatriculată în Bulgaria și dusă la marginea municipiului Fălticeni, unde au lovit-o cu bestialitate.

Scena s-a petrecut în plină zi, tânăra romașcană, tot de etnie romă, fiind adusă într-o livadă din Tâmpești, departe de ochii lumii, pentru aplicarea unei corecții corporale.

Tânăra a mărturisit că îi cunoaște pe cei patru agresori din Baia, doi bărbați și două femei, cu vârste între 20 și 50 de ani.

Aceștia i-au cerut femeii din Roman banii câștigați la cerșit în ultimele zile. Pentru că nu i-au primit, agresorii au lovit-o încontinuu cu pumnii în față.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei aproape 200 de lei obținuți din cerșetorie i-au fost furați de bătăușii din Baia care s-au făcut nevăzuți.

Tânăra s-a ales cu mai multe contuzii la nivelul ochilor, gurii, urechilor și frunții.

Femeia agresată nu a putut anunța incidentul pentru că nu are telefon mobil. Ea s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Fălticeni pentru a declara cele întâmplate.

ȘTIRI