Patinoarul din Piața „Nada Florilor” s-a închisActualitate

Patinoarul din Piața „Nada Florilor” s-a închis

       Accesări: 1106

Iarna se apropie de sfârșit și odată cu aceasta și sporturile din sezonul rece. Iubitorii patinajului din Fălticeni au putut petrece minute în șir pe gheață. Deschiderea patinoarului, primul după mai bine de 30 de ani, a fost bine primită de localnici, în special de copii și adolescenți, iar tarifele au fost accesibile.

În vacanță de iarnă și cea intersemestrială, elevii cu rezultate bune la învățătură și cei cu posibilități financiare reduse au putut intra pe gheață fără să plătească.

La jumătatea lunii ianuarie tarifele au fost reduse la jumătate pentru copiii cu vârsta până la 14 ani.

Inițial biletele au costat 10 lei pentru accesul pe patinoar, 10 lei pentru patine și 10 lei pentru pinguinii destinați începătorilor.

Amplasat pe platoul de lângă Complexul Comercial „Nada Florilor”, patinoarul de 650 metri pătrați era dotat cu mantinelă, inslatație luminoasă cu tehnologie LED și echipament frigorific modern, fabricat în Italia.

Programul de acces pe gheață a fost zilnic între orele 12 – 22.

Patinoarul artificial s-a concretizat în unui parteneriat public-privat între Primăria Fălticeni, aprobat de consilierii locali, și firma omului de afaceri botoșănean Mihai Lichiardopol.

Acesta spune că va reveni spre sfârșitul anului, în luna decembrie, dacă autoritățile locale vor dori să continue colaborarea.

Patinoarul s-a închis cu două săptămâni mai devreme decât era programat inițial din cauza vremii, care s-a încălzit, dar și datorită scăderii numărului zilnic de persoane care intrau pe gheață.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI