Evenimentul „Paştele în Bucovina” a fost promovat la Târgul de Turism al RomânieiRural

Evenimentul „Paştele în Bucovina” a fost promovat la Târgul de Turism al României

       Accesări: 178

În perioada 12-15 martie 2015, judeţul Suceava a fost promovat la cea de a 33-a ediție a Târgului de Turism al României, eveniment organizat în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO – București.

Evenimentul a reunit peste 290 firme de profil. Au fost prezente agenţii de turism tour-operatoare şi detailiste, hoteluri şi pensiuni, agenţii de asigurări şi bănci, organizatori de congrese şi turism de afaceri, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, organizaţii de promovare a turismului din străinătate, organizaţii şi instituţii de promovare a regiunilor turistice din România, dar şi prestatori de servicii de transport, de cazare şi de agrement.

Nu au lipsit Editurile, instituţiile culturale, reprezentanţii presei din domeniu şi generaliste, bloggerii şi scriitorii de turism.

Consiliul Județean Suceava a deținut un stand standard interior, cu o suprafață de 15 m.p, având ca tematică Paștele în Bucovina.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În spațiul expozițional, special amenajat pentru promovarea obiectivelor şi atracţiilor turistice din judeţ, inclusiv a principalelor evenimente desfășurate în lunile de primăvară-vară, respectiv: ”Paștele în Bucovina”, ”Hora Bucovinei”, ”Pelerin în Bucovina”, au fost prezenți doi meșteri populari, care au oferit publicului vizitator demonstrații de încondeiat ouă, de pictat ouă și icoane.

Potrivit Biroului de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava, standul Bucovinei a avut peste 2.000 de vizitatori cărora li s-au oferit atât materiale de informare şi promovare turistică cât şi informații turistice referitoare la obiectivele și atracțiile turistice din județ, evenimentele anuale organizate de administrația județeană, infrastructura turistică, tipurile de turism practicate în județ, ofertele operatorilor economici pentru sărbătorile pascale.

ȘTIRI