Pârtia din Mălini este promovată prin proiectul national „I-Tour Schi”Actualitate

Pârtia din Mălini este promovată prin proiectul national „I-Tour Schi”

       Accesări: 238

Ediţia a patra a proiectului naţional de informare si promovare gratuită a pârtiilor de schi omologate din România, i-Tour Schi, a fost celebrată marţi, 4 februarie 2014, la Braşov, în cadrul unei conferinţe de presă.

Groove Hour, alături de Ciuc Premium Natur Radler, Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov a anunţat încheierea distribuţiei pliantelor şi implementarea celor mai noi canale de promovare a pârtiilor de schi din România.

Partener local în cadrul i-Tour Schi este Asociaţia pentru Turism Bucovina.

partii_moldova_i-tour-schi-2014i-Tour Schi 2014 aduce în prim plan o serie de noutăţi şi un mod inovativ de abordare a promovării destinaţiilor de schi şi snowboard din ţară. Anul acesta a avut loc un redesign masiv al harţilor, acestea devenind mult mai realiste, şi o informare complexă asupra modificărilor apărute în cadrul domeniilor schiabile. De asemenea sunt promovate noi hărţi ale pârtiilor în pliantele tipărite, iar reţeaua de distribuţie a crescut, anul 2014 fiind primul în care administratorii pârtiilor şi operatorii de transport pe cablu beneficiază de un număr considerabil de hărţi gratuite ale pârtiilor din zonă. În judeţul Suceava, pârtiile care beneficiază de promovare gratuită sunt cele din Vatra Dornei, Gura Humorului, Mălini şi Cârlibaba.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

i-Tour Schi 2014 înseamnă 220.000 de pliante gratuite cu hărţile a peste 150 de pârtii omologate din 16 judeţe din România, distribuite către peste 300 de unităti de cazare, centre info-turistice şi pârtii de schi din ţară. Ele sunt grupate pe şase zone geografice: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Harghita şi Covasna, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, Moldova şi Valea Prahovei. Online i-Tour Schi comunică prin website-ul http://www.i-tour.ro, pagina de Facebook http://www.facebook.com/itour.ro şi, pentru prima dată, o hartă interactivă cu toate locaţiile domeniilor schiabile marcate cu simboluri individuale din care se deschid hărţile fiecărui domeniu. Harta interactivă poate fi preluată şi integrată în orice altă pagină de web.

ȘTIRI