Parcul de joacă central ”inaugurat” de copii și părinți: Poliția Locală Fălticeni a pus din nou lăcatul pe poartăLocal

Parcul de joacă central ”inaugurat” de copii și părinți: Poliția Locală Fălticeni a pus din nou lăcatul pe poartă

       Accesări: 93

Au profitat de ocazie. Pentru că au găsit poarta larga deschisă, copiii și-au rugat părinții să făcă primii pași în noul loc de joacă, din zona centrală, pe care l-au ”inaugurat” vrând-nevrând. Ore în șir s-au jucat aici, deși la parc încă se mai lucrează.

La orele prânzului și-a făcut apariția și lucrătorii Poliției Locale. Cu zâmbetul pe buze, dar și sătui de joacă, micuții și-au luat rămas bun de la noul parc pe care Primăria Fălticeni îl va deschide vara aceasta.

În urmă cu câteva zile se întâmplase aproape la fel. Mai mulți copii se jucau în același parc, deși poarta era de această dată încuiată. Prichindeii au găsit o ”breșă” sub gardul de plasă, așa că au intrat pe aici și s-au jucat nestingheriți.

Până una alta, soluția de moment pentru acoperirea găurii de sub gard este o placă din lemn și două pietre.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Muncipalitatea atrage atenția asupra faptului că locul de joacă nu corespunde normelor de siguranță, acesta nefiind dotat cu pietriș și preșuri din sintetice împotriva loviturilor. Unele echipamente nu au montate toate accesoriile necesare.

Pentru a-i descuraja pe ”clienți”, autoritățile locale au instalat și o plăcuță. Pe poarta locului de joacă scrie acum ”Defect”.

 

ȘTIRI