Parcul de distracții s-a redeschis la FălticeniLocal

Parcul de distracții s-a redeschis la Fălticeni

       Accesări: 270

Localnicii vor avea șase zile de distracție maximă. La jumătatea lunii lui cuptor urbea de pe Șomuz este în sărbătoare, câteva mii de persoane fiind așteptate să participe la Zilele Municipiului Fălticeni. Un punct de atracție îl reprezintă parcul de distracții care se dorește o proiecție modernă a tradiționalului bâlci organizat la sărbătoarea Sfântului Ilie.

Ca și anul trecut, parcul este amplasat lângă complexul „Nada Florilor” unde s-au montat numeroase echipamente și aparate destinate tuturor categoriilor de vârstă.

După câteva zile muncă, angajații parcului sunt pregătiți să-și primească clienții.

Începând de astăzi, doritorii sunt invitați să petreacă aici timpul liber. Oferta este generoasă, iar prețurile nu s-au modificat față de anul trecut.

„Începând de sâmbătă, 15 iulie, îi așteptăm pe tineri, copii și părinți să petreacă momente de plăcute în cadrul parcului nostru.”, spune Mihai Lichiardopol, organizatorul evenimentului „Zilele Municipiului Fălticeni”. „Așteptăm un public cât mai numeros. Nimeni nu se va plictisi aici. Avem tot ce trebuie pentru ca fiecare să se simtă bine.”

Parcul de distracții al omului de afaceri botoșănean este cel mai mare și modern din Moldova.

Amplasat pe stadionul „Nada Florilor”, parcul include aparate dintre cele mai diverse. Trenulețe, iuj, carusele, parașute, tobogan gonflabil și mașinuțe electrice.

Tarifele sunt aceleași ca și anul trecut. Spre exemplu, în caruselul cu căluți, 3 minute costă 5 lei. Cu același preț copiii se pot plimba cu trenulețul.

Prețul pentru mașinuțe fisa costă 10 lei, preț care e va plăti pentru plimbarea cu la trenul care circulă pe șine înclinate sau

Programul parcului de distracții este între orele 12 – 23. Acesta este deschis începând de astăzi, sâmbătă, 15 iulie, și până joia viitoare, 20 iulie.

Anul trecut peste 5.000 de persoane au venit la parcul de distracții.

Proprietarul acestuia estimează pentru cele șase zile, un public cel puțin la fel de numeros ca și în 2016.

ȘTIRI