Parcul de distracții este deschis până duminicăLocal

Parcul de distracții este deschis până duminică

       Accesări: 1710

Evenimentul trece, oportunitățile de distracție rămân. Chiar dacă Zilele Municipiului Fălticeni s-au încheiat, localnicii pot să petreacă timpul liber în acest sfârșit de săptămână la parcul de distracții amplasat pe stadionul „Nada Florilor”. Tinerii și copiii însoțiți de părinți sau bunici sunt așteptați pe tot parcursul programului.

Aflat lângă baza de agrement cu piscine, parcul este dotat cu mașinuțe, trenulețe, iuj, căiuți, carusele și alte aparate specifice parcurilor de distracție.

„Fălticenenii s-au simțit bine în aceste zile. Noi am decis să rămânem aici și în acest sfârșit de săptămână.”, ne-a spus Mihai Lichiardopol, proprietarul parcului. „Vom funcționa după programul obișnuit. Sperăm ca publicul, în special părinții cu copii, să profite de aceste ultime zile care mai rămânem aici.”

Cea mai mare afluență de public a fost joia trecută, de Sfântul Ilie, atunci când câteva mii de persoane au ales să vină la parcul de distracție în zi de sărbătoare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tarifele practicate pentru sfârșitul de săptămână au rămas aceleași ca și în zilele precedente. Sâmbătă și duminică, parcul de distracții va fi deschis începând cu ora 12.

Parcul Lichiardopol se va închide duminică, 23 iulie, la ora 22.

Omul de afaceri botoșănean va reveni în iarnă cu patinoarul artificial care va fi amplasat în piața centrală „Nada Florilor”.

ȘTIRI