Parcul de agrement ”Nada Florilor” ar putea fi inaugurat pe 1 maiActualitate

Parcul de agrement ”Nada Florilor” ar putea fi inaugurat pe 1 mai

       Accesări: 2480

Pe ultima sută de metri. Lucrările la viitorul complex de agrement ”Nada Florilor” se apropie de final. Șantierul deschis anul trecut în aprilie s-ar putea închide la finalul acestei luni, urmând ca deschiderea oficială să se țină pe 1 mai 2016.

Șansele ca inaugurarea să aibă loc la debutul lunii viitoare sunt mari. Cel puțin asta spune reprezentantul antreprenorului general Da Vinci Construct & Proiect din Oradea.

Inginerul Daniel Morar susține pe de altă parte că factorul determinant este vremea. Dacă nu vor fi zile ploioase, șansele încheierii proiectului la finele lunii curente sunt foarte mari.

Lucrările avansează de la o zi la alta, stadiul lucrărilor depășind în prezent 90% din proiect.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Facem tot posibilul să încheiem lucrările luna aceasta. Ne dorim să facem inaungurarea la data de 1 mai.”, ne-a declarat inginerul Morar. ”Ne canalizăm energia pe tot ceea ce înseamnă amenajările exterioare. Dacă vremea ține cu noi, nu avem zile prea multe cu ploaie, la 30 aprilie suntem gata cu lucrările.”

Reprezentantul antreprenorului orădean mai spune că în ceea ce privește clădirea complexului, lucrările sunt finalizate în proporție de 99%. Acum se muncește la partea de finisaje și detalii.

Pe șantier efectivele au fost mărite de la 40 la 60 de oameni.

Muncitorii execută amenajări  ale spațiilor verzi, aleilor și la cele trei parcări. În paralel se lucrează și la terenul de sport.

Un alt grup de lucrători, angajații operatorului local ELBI, pregătesc pentru asfaltare drumul care duce spre Complexul de agrement ”Nada Florilor”. Sunt reamenajate și împrejmuirile din apropierea stadionului astfel încât zona să aibă un aspect plăcut.

ȘTIRI