Panică la Banca Transilvania: un fălticenean a vrut să se autoincendiezeLocal

Panică la Banca Transilvania: un fălticenean a vrut să se autoincendieze

       Accesări: 89

Momente de agitație în sediul filialei locale a unei cunoscute instituții financiare. Un localnic i-a ținut în tensiune pe angajații Băncii Transilvania din Fălticeni, acesta anunțând că își va da foc. Autorul este Iulian T. în vârstă de 41 de ani.

Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi.

În jurul orei 16, bărbatul a pătruns în sediul unității bancare după care s-a stropit cu benzină și de aici a început tot spectacolul.

Sub amenințarea autoincendierii, el a căutat să-i convingă pe angajații instituției de credit private să-i returneze salariul pe card. Acesta avea, de fapt, contul poprit.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Agentul de pază de la Banca Transilvania a fost cel care a alertat Poliția prin numărul unic 112. El sesiza faptul că o persoană necunoscută ar fi intrat în sediul instituției financiare și amenința că se autoincendiază, dacă nu i se virează salariul în cont.

Din fericire, amenințările repetate ale fălticeneanului nu s-au materializat. Episodul de panică a luat sfârșit când doi lucrători ai Poliției Municipale Fălticeni au ajuns la Banca Transilvania și l-au imobilizat pe Iulian T.

El a fost condus la sediul unității de pe strada Nicolae Beldiceanu pentru a fi interogat.

”O patrulă din cadrul Poliției Municipale Fălticeni s-a deplasat la fața locului și s-a procedat la imobilizarea persoanei în cauză. Aceasta a fost condusă la sediul unității, unde s-a stabilit identitatea, autorul fiind un bărbat de 41 de ani din Fălticeni. În urma audierii, acesta a menționat că a recurs la acest gest motivat de faptul că fiind angajat al unei societăți din localitate, aceasta i-a virat salariul în contul deschis la unitatea bancară în cauză, însă banca nu i-a debitat contul deoarece avea poprire pe salariu.”, ne-a declarat agentul de poliție Badale Anca Maria, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Polițiștii l-au sancționat pecuniar pe bărbatul din Fălticeni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. El a fost transportat de ambulanțieri la secția Psihiatrie din cadrul Spitalului de Urgență din Suceava.

ȘTIRI