Până vineri se fac înscrieri la concurs pentru 55 de posturi în structurile IPJ SuceavaActualitate

Până vineri se fac înscrieri la concurs pentru 55 de posturi în structurile IPJ Suceava

       Accesări: 730

S-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava sunt scoase la concurs pentru încadrare directă, din sursă externă, 49 posturi vacante de agent de poliţie, în structurile de ordine publică – mediul urban, ordine publică – mediul rural şi conductor câini şi 4 posturi vacante de agent de poliţie în structurile de poliţie rutieră.

Mai sunt scoase la concurs 1 post de ofiţer şi un post de agent de poliţie pentru reîncadrarea ca poliţist a persoanelor care au avut această calitate.

Pentru locurile scoase spre reîncadrare de personal, sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile Legii privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Înscrierile au început luni, 3 octombrie și se vor încheia vineri 7 octombrie. Cconcursul va fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.sv.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

ȘTIRI