Accesări: 60

tamponare-armatei_1

Două maşini DUSTER au fost avariate în urma unei coliziuni care s-a produs în această seară, în jurul orei 17.30, pe strada Armatei din Fălticeni, în zona Kaufland, la câţiva paşi de trecerea de pietoni.

Cele două maşini s-au ciocnit când conducătorii auto au efectuat manevra de trecere de a doua bandă, pe sensul de mers Armatei – Republicii. Duster-ul alb a intrat cu partea din stânga-faţă în partea din dreapta-spate a celeilalte maşini. În urma coliziunii nu s-au înregistrat victime, dar ambele maşini au suferit pagube. Din cauza avariei la roata din stânga-faţă, maşina albă a rămas blocată pe a doua bandă a străzii aproape o oră. Traficul rutier în zonă nu a fost afectat.

După impact cei doi conducători s-au acuzat reciproc de vină, ambii declarând că au semnalizat manevrele pe care urmau să le efectueze. La locul producerii evenimentului a fost prezentă o patrulă a Poliţiei Municipale, după care în zonă a ajuns şi Poliţia Rutieră.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După procesul de modernizare, numărul evenimentelor rutiere produse pe strada Armatei este în creştere. Pe lângă pagubele importante rezultate în urma accidentelor, pe strada Armatei s-au înregistrat şi drame care cu greu pot fi uitate, dacă ne referim doar la cei doi motociclişti care şi-au pierdut viaţa în accidentele din ultimii doi ani. Şi tot mai des strada Armatei apare în rapoartele poliţiştilor cu şoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau în situaţii în care conducătorii auto au avut permisul de conducere suspendat.

Alex S.

ȘTIRI