tamponare-armatei_1

Două maşini DUSTER au fost avariate în urma unei coliziuni care s-a produs în această seară, în jurul orei 17.30, pe strada Armatei din Fălticeni, în zona Kaufland, la câţiva paşi de trecerea de pietoni.

Cele două maşini s-au ciocnit când conducătorii auto au efectuat manevra de trecere de a doua bandă, pe sensul de mers Armatei – Republicii. Duster-ul alb a intrat cu partea din stânga-faţă în partea din dreapta-spate a celeilalte maşini. În urma coliziunii nu s-au înregistrat victime, dar ambele maşini au suferit pagube. Din cauza avariei la roata din stânga-faţă, maşina albă a rămas blocată pe a doua bandă a străzii aproape o oră. Traficul rutier în zonă nu a fost afectat.

După impact cei doi conducători s-au acuzat reciproc de vină, ambii declarând că au semnalizat manevrele pe care urmau să le efectueze. La locul producerii evenimentului a fost prezentă o patrulă a Poliţiei Municipale, după care în zonă a ajuns şi Poliţia Rutieră.

După procesul de modernizare, numărul evenimentelor rutiere produse pe strada Armatei este în creştere. Pe lângă pagubele importante rezultate în urma accidentelor, pe strada Armatei s-au înregistrat şi drame care cu greu pot fi uitate, dacă ne referim doar la cei doi motociclişti care şi-au pierdut viaţa în accidentele din ultimii doi ani. Şi tot mai des strada Armatei apare în rapoartele poliţiştilor cu şoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau în situaţii în care conducătorii auto au avut permisul de conducere suspendat.

Alex S.

Facebook Comments

ȘTIRI