Opt răniți și un mort după accidentele rutiere care s-au produs marți în județul SuceavaRural

Opt răniți și un mort după accidentele rutiere care s-au produs marți în județul Suceava

       Accesări: 1525

Prima zi după minivacanța de Rusalii a fost una cu multe evenimente rutiere pe drumurile din județul Suceava.

Polițiștii militari, polițiștii și lucrătorii de pe ambulanțe au fost solicitați la accidentele rutiere care s-au produs în zona localităților Șcheia, Suceava, Frasin și Siret.

Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate, în cazul unei tinere, în vârstă de 18 ani, salvatorii nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva.

Fata, în vârstă de 18 ani, din Botoșani, se afla într-un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Bălcăuți.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În jurul orei 19:23, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara orașului Siret, tânărul a intenționat să efectueze un viraj la stânga, moment în care, a fost lovit în partea din spate de autocarul condus în aceeași direcție de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, de cetățenie bulgară, fiind proiectat pe celălalt sens de mers, unde, a intrat în coliziune cu autotrenul condus de un bărbat de 56 de ani, cetățean ucrainean.

Din accident, a rezultat decesul tinerei, pasageră în autoturism şi rănirea conducătorului auto, care a fost  transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei trei conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li  s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru  stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

ȘTIRI