Opt persoane au fost angajate pe loc la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la FălticeniLocal

Opt persoane au fost angajate pe loc la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Fălticeni

       Accesări: 1394

*Alte 98 de persoane au fost selectate în vederea angajării

La sediul Agenţiei Fălticeni a AJOFM Suceava s-a desfăşurat, în această dimineaţă, o nouă ediţie a Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Numărul agenţilor economici contactaţi pentru acest eveniment a ajuns la 50, iar cel al agenţilor economici care au participat efectiv la bursă a fost de 20, din Fălticeni, Suceava, Buneşti, Preuteşti, Dumbrava, Dumbrăviţa (inclusiv un angajator de inserţie).

În total, au fost oferite 72 locuri de muncă, atât pentru persoane calificate cât şi necalificate, persoane cu studii superioare (4 locuri de muncă) şi persoane aflate în risc de marginalizare socială (1 loc de muncă).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit şefului Agenţiei Locale AJOFM, Constantin Balauseac, au participat la bursă un număr de 267 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă (inclusiv 2 persoane aflate în situaţii de risc de marginalizare socială).  Au fost angajate pe loc un număr de 8 persoane, din care o persoană cu studii superioare. Alte 98 de persoane (inclusiv 1 persoană cu risc de marginalizare socială) au fost selectate în vederea angajării.

Angajatorii au venit cu oferte pentru: muncitori necalificaţi – 19, mecanici auto – 6, lăcătuş mecanic – 4, sudor – 4, agent vânzări – 4, instalator – 3, fierar betonist – 3, dulgher – 3, fainaţar – 3, zidar – 3, gipsar – 3, barman – 2, ospătar – 2, tâmplar – 2, montator pavele – 2, muncitor calificat în construcţii – 2, confecţioner tâmplărie aluminiu – 1, paznic – 1, secretară – 1, filator – 1, modelier confecţii – 1, inginer confecţii – 1, şef formaţie – 1.

ȘTIRI