Opt dosare penale pentru conducere fără permis și consum de alcool. Între protagoniști sunt și trei șoferi din zona FălticeniActualitate

Opt dosare penale pentru conducere fără permis și consum de alcool. Între protagoniști sunt și trei șoferi din zona Fălticeni

       Accesări: 1520

Pe drumurile județului Suceava continuă să circule numeroși inconștienți.

La sfârșitul săptămânii, în intervalul 23-25 februarie (iar ziua de duminică încă nu s-a încheiat – n.n.), echipajele Poliției Rutiere au întocmit opt dosare penale unor conducători auto care au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, sau, la fel de grav, nu aveau dreptul de a conduce autovehicule.

În două situații s-au înregistrat evenimente rutiere, soldate cu pagube materiale.

Între cei care s-au ales cu dosare penale se află și trei bărbați din zona Fălticeni.

Vineri, după-amiază, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DN 2E, în afara localității Rădășeni, autoutilitara condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Fălticeni. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, ora 01.20, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, a oprit pentru control, pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, autoturismul condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Dolhești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice, la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, la ora 20.30, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Liteni a oprit pentru control, pe DJ 208C, autoturismul condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Cornu Luncii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI