Opt autospeciale pentru misiuni rutiere au fost repartizate poliţiştilor suceveniRural

Opt autospeciale pentru misiuni rutiere au fost repartizate poliţiştilor suceveni

       Accesări: 84

masini_politieLa nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, opt autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Suceava sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

Două autospeciale au fost repartizate Serviciului Rutier şi câte una formaţiunilor de poliţie rutieră din cadrul subunităţilor de la Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Siret şi Vatra Dornei. De asemenea, o autospecială a fost repartizată Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava.

Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne, a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI