Ofițerii BCCO și mascații au descins la gospodăria unui bătrân din Roșiori: Plantație de canabis descoperită într-o serăExclusiv

Ofițerii BCCO și mascații au descins la gospodăria unui bătrân din Roșiori: Plantație de canabis descoperită într-o seră

       Accesări: 291

I-au venit „musafiri” ziua în amiaza mare. Un bătrân din satul Roșiori s-a trezit vineri cu mascații la poartă, într-o acțiune în care aceștia au descins, la ora 12, împreună cu ofițeri de la BCCO Suceava (Brigada de Combatere a Criminalității Organizate). Oamenii legii au aflat că în gospodăria pensionarului din comuna Forăști există o cultură de canabis.

Aceștia au descoperit plantația într-o seră din grădina casei.

Sătenii spun că septuagenarul nu știa ce fel de plante sunt cultivate pe terenul său, așa că l-a chemat pe fiul acestuia să dea explicații.

Plantația de canabis se întindea pe o suprafață de 400 de metri pătrați.

Ofițerii BCCO Suceava au încarcat în trei mașini aproximativ 50 de saci cu canabis în stare verde.

Surse judiciare spun că ancheta este abia la început și că, deocamdată, este vorba de o suspiciune de cultură neautorizată de canabis. Plantele au fost ridicate în vederea analizării acestora într-un laborator specializat.

Ofițerii au mai ridicat, ieri, din gospodărie, câteva canistre cu îngrășământ chimic pentru creșterea canabisului.

Sprijiniți de luptători din cadrul SAS aflați în subordinea IPJ Suceava, oamenii legii au petrecut aproape șase ore în gospodăria septuagenarului pentru a clarifica detaliile cu privire la acest caz.

Surse judiciare au declarat pentru cotidianul Cronica de Fălticeni că plantația de canabis a fost identificată în urma unor verificări amănunțite ale ofițerilor specilizați din cadrul BCCO Suceava.

Cercetările sunt continuate sunt coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI