Ocolul Silvic privat din Baia a fost vizitat de hoțiLocal

Ocolul Silvic privat din Baia a fost vizitat de hoți

       Accesări: 411

Acuzații de furt calificat și distrugere după ce un localnic a sustras bunuri din sediul unui Ocol Silvic privat situat în comuna Baia. Faptele s-au petrecut sâmbătă, 30 ianuarie.

Polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 30.01.2016, în jurul orei 12.30, persoane necunoscute au pătruns în curtea Ocolului Silvic și au distrus parbrizul autoturismului ce aparține unui  bărbat de 65 de ani din municipiul București, proprietar al unei suprafețe de pădure, după care au spart mai multe geamuri ale imobilului și din interior au sustras un monitor LCD. Prejudiciul total creat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la aproape 2.400 lei.

În urma activităților operative întreprinse, autorul faptelor a fost identificat  ca fiind un bărbat de 49 de ani, din comuna Baia, la domiciliul căruia a fost găsit monitorul sustras, bun ce a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat” și ”distrugere”, ce va fi soluționat procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI