Noua generație de voleibaliști din Fălticeni debutează în competițiile naționaleSport

Noua generație de voleibaliști din Fălticeni debutează în competițiile naționale

       Accesări: 359

La sfârșitul acestei săptămâni începe o nouă ediție a Campionatului Național de Minivolei.

Cu numeroase performanțe la nivelul acestei divizii, CSS “Nicu Gane” începe sezonul acasă, urmând să găzduiască primul turneu al sezonului 2016-2017.

Un nou sezon, un debut pentru o nouă generație în care antrenorul Ionel Ciocan își pune toată încrederea.

La rândul său, antrenorul Ionel Ciocan revine în competițiile oficiale după 3 ani. Cu generația 1994 a încheiat un ciclu care a înregistrat performanțe remarcabile: jucători care au ajuns în loturile naționale sau care au ajuns să evolueze în diviziile naționale A1 și A2.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Obiectivul echipei este calificarea la turneul final al Campionatului Național de Minivolei, iar obiectivul meu personal este acela de a promova noi sportivi la lotul național și în Divizia A1. Pentru asta este nevoie de multă muncă și seriozitate. Sperăm să face o figură frumoasă încă de la debut”, a declarat antrenorul Ionel Ciocan pentru Cronica de Fălticeni.

Partidele se vor disputa sâmbătă și duminică, 29-30 octombrie 2016, în sala de sport a Colegiului Național “Nicu Gane”, cu participarea a trei echipe: LPS Suceava, CSS Botoșani și CSS Nicu Gane. A patra echipă repartizată în această serie, CSS Bacău, a anunțat că nu va participa la acest prim turneu.

În primul meci al turneului, sâmbătă, de la ora 10.30, se vor întâlni CSS Botoșani și LPS Suceava. Fălticenenii vor avea meci de la ora 15, cu LPS Suceava. Duminică, de la ora 10 se va juca partida CSS Nicu Gane – CSS Botoșani.

Pentru primul turneu al sezonului, din echipa CSS Nicu Gane vor face parte 12 dintre cei 16 sportivi care formează lotul lărgit: Ciocan Mihnea, Marian Robert, Coțovanu Pavel, Lungu Iustin, Hortopeanu Sabin, Zarojanu David, Romanică Gabriel, Lungu Vlad, Solcan Ciprian, Toader Eduard (cpt.), Mogage Răzvan, Călugărița Sabin. Antrenor – Ciocan Ionel

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI