O mașină s-a răsturnat în afara carosabilului în zona comunei HorodniceniRural

O mașină s-a răsturnat în afara carosabilului în zona comunei Horodniceni

       Accesări: 878

Accident rutier în această dimineață (cca ora 9), în zona comunei Horodniceni.

Echipe de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava și ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava au fost trimise la locul producerii accidentului.

Potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, la fața locului a fost găsită o mașină de teren răsturnată pe marginea drumului. Salvatorii au găsit două pesoane, conducătorul auto și o femeie care acuza dureri la spate. Aceasta a fost transportată pentru investigații la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Inițial au existat informații diferite legate de numărul persoanelor care s-ar fi aflat în mașina respectivă: 3 la anunțarea evenimentului, 4 din informațiile unor martori. Două  persoane, o femeie și un copil, au plecat după accident, cu o altă mașină, la spitalul din Suceava.

Conducătorul auto, care nu a fost rănit în urma evenimentului, le-a declarat polițiștilor că transporta două femei însoțite de un copil bolnav, la Spitalul Județean Suceava. Bărbatul a mai afirmat că mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe cupolă după ce a derapat din cauza drumului acoperit cu gheață și zăpadă.

„În timp ce conducea autoturismul pe DC 93E, în afara localității Horodniceni, un localnic în vârstă de 68 de ani nu a redus suficient viteza, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 46 de ani, din comuna Horodniceni, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, a transmis IPJ Suceava.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI