Autoturism căzut în iaz la ieșirea din FălticeniActualitate

Autoturism căzut în iaz la ieșirea din Fălticeni

       Accesări: 7425

Necaz și ghinon în ziua de Florii. Un șofer de 24 de ani este autorul unui incident în care mașina condusă de acesta a căzut în apa iazului Șomuz. El se deplasa cu un autoturism pe direcția Fălticeni – Suceava, iar pe fondul neatenției a pierdut controlul volanului și al mașinii, pe un sector de drum drept, între două viraje.

Conducătorul auto răspundea unui SMS pe telefonul mobil, moment în care autoturismul și-a schimbat direcția de deplasare, a părăsit carosabilul, după care a pătruns pe contrasens și s-a îndreptat spre malul apei.

Șoferul nu a mai avut timp să frâneze, astfel încât mașina a plonjat în iaz, răsturnându-se pe cupolă, la circa 3-5 metri de mal.

Totul s-a întâmplat azi după-amiază, în jurul orei 15, pe drumul național DN2, în apropiere de satul Podeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Autoturismul, un Ford Focus, era condus de un bărbat din Petia, comuna Bunești.Zona în care s-a produs evenimentul nu este prevăzută cu parapeți de protecție.

La fața locului a ajuns modulul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni și două autosanitare SMURD și SAJ.

Conducătorul auto, singurul implicat în accident, a ieșit singur din mașină prin lunetă (geamul spate), după care s-a urcat pe ea. El a fost adus la mal de pompieri cu ajutorul unei scări culisabile și o cordiță de siguranță.

Potrivit ISU Suceava, după monitorizare, şoferul a refuzat transportul la spital.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.

ȘTIRI