O femeie din Râşca munceşte în străinătate în timp ce acasă îi sunt furate bunurile din locuinţăRural

O femeie din Râşca munceşte în străinătate în timp ce acasă îi sunt furate bunurile din locuinţă

       Accesări: 1678

I-au golit casa din Râşca în timp ce muncea în străinătate.  Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată de o femeie din comuna Râșca, despre faptul că, în perioada decembrie 2015-ianuarie 2016, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din imobilul nelocuit. Furtul a fost sesizat abia luni, 25 aprilie.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că, imobilul nu este locuit, victima fiind plecată la muncă în străinătate, în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, prin forțarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras aparatură electronică și scule electrice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

         “ Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care locuinţa se află în construcţie sau este nelocuită, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.)”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI