O femeie din Baia ucisă în Italia de maşina unui italian beat şi drogatActualitate

O femeie din Baia ucisă în Italia de maşina unui italian beat şi drogat

       Accesări: 88

O femeie din Comuna Baia, Suceava, a murit sâmbătă, 9 mai 2015, în localitatea Sassano (Salerno), în urma unui accident rutier.

Potrivit Onda News, citat de ziarul de limba română Actualitatea, Carmen-Elena Pavel, mama unui băieţel de opt ani, muncea într-o brutărie din oraşul Sassano, iar în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 04.30, se îndrepta cu bicicleta spre locul de muncă.

Un italian în vârstă de 35 de ani, care întorcea acasă de la discotecă la volanul unui autoturism marca Honda Civic, a lovit în plin bicicleta. În urma impactului, tânăra a decedat pe loc, iar şoferul a dispărut de la locul accidentului.

Alertaţi de trecătorii care au văzut trupul femeii, poliţiştii italieni l-au găsit pe autorul faptei în apropierea casei sale. Din probele biologice recoltate, a rezultat că autorul faptei se afla sub influenţa alcoolului, dar şi a substanţelor stupefiante, consumate cu o seară înainte.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Poliţia italiană a emis mandat de arestare pentru omor din culpă. Italianul poate primi o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Tragedia a fost semnalată redacţiei noastre de prieteni ai rudelor victimei.

Foto – Onda News

.

ȘTIRI