Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!Special

Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!

       Accesări: 374

brighi 70 x 100Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, cu sprijinul casei de discuri Cat Music, a lansat joi, 14 aprilie, Campania naţională de prevenire a traficului de persoane „Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”.

Campania se va derula la nivel naţional în perioada aprilie-iunie 2016 şi va viza prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale.

Cântăreaţa de muzică pop, Brigitta Gheorghe (BRIGHI), va fi promotoarea campaniei, ea dorind astfel să se alăture luptei antitrafic din România.

În egală măsură, mesajul campaniei „Nu ignora fata…invizibilă!” şi sloganul acesteia „Povestea ei poate deveni şi povestea ta! ” sunt promovate în spotul campaniei de către solistă, care a avut la bază piesa muzicală „Invizibilă”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La nivelul Centrului Regional Suceava se vor desfăşura întâlniri directe atât cu tinerii având vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, cât şi cu reprezentanţi ai publicului larg, activitati de informare ce se vor derula: în şcoli gimnaziale, licee, în unităţile de învăţământ superior, centrele de plasament şi în taberele şcolare; la diferite evenimente (ex: festivaluri de film, muzică şi teatru, Târguri de Job-uri) la care participă tineri.

ȘTIRI