Noul și rafinatul Restaurant Classic s-a deschis la FălticeniActualitate

Noul și rafinatul Restaurant Classic s-a deschis la Fălticeni

       Accesări: 3550

Un salon destinat evenimentelor cu ștaif s-a deschis la Fălticeni. În ultima zi aprilie a fost inaugurat noul și rafinatul Restaurant Classic, un local ce impresionează prin decoruri, ambient, dar și meniurile preparate. Deschiderea oficială s-a făcut în prezența unui număr mare de invitați care au gustat din plin fiecare moment al programului special pregătit.

Restaurantul a fost arhiplin la deschidere, oaspeți din mai multe județe fiind prezenți la lansarea restaurantului deținut de omul de afaceri Vasile Savu.

După sfințirea săvârșită de un episcop împreună cu un sobor de preoți, a început programul evenimentului, deschis cu un regal de muzică de cameră susținut apreciatul instrumentist Trifan Leancă și formația Klass Music din Suceava. Momentele muzicale au fost completate de solista de muzică populară Ștefania Puiu.

Timp de aproape șase ore, invitații au avut parte de o atmosferă și meniuri speciale.

Patru momentele coregrafice, de dans contemporan și de societate, au fost puse în scenă de trupa K-lypso.

Managerul Restaurantului Classic, omul de afaceri Vasile Savu, a ținut să mulțumească invitaților pentru prezența la evenimentul care marchează deschiderea localului de pe strada Armatei nr.7, lângă Kaufland.

Salon de evenimente și restaurant cu meniuri zilnice

Restaurant Classic este locul ideal pentru cei care vor să servească masa în timpul zilei sau aleg să marcheze un eveniment.

Stilul clasic, simplu și rafinat, pune în evidență individualitatea localului, locul ideal pentru o nuntă de vis sau orice alt eveniment important, petreceri, aniversări, botezuri, prezentări de produse sau conferințe.

Sala este accesorizată cu lustre din cristale strălucitoare și materiale alese cu mult bun gust.

Restaurant Classic vine cu servicii exemplare și o sală de evenimente cu o capacitate de 500 de locuri. Cel mai nou salon de evenimente din Fălticeni are deja numeroase solicitări pentru nunți și alte momente importante din viața unei familii.

Salonul se remarcă în orice situație, eleganța și rafinamentul fiind evidențiate în primul rând de stilul arhitectural. Lemnul, marmura, vitraliile pictate manual și candelabrele imense cu zeci de becuri, cât și numeroase elemente de detaliu care încântă privirile.

ȘTIRI