Restaurantul „La Ponton” s-a deschis în Fălticeni. Meniuri savuroase, conectare cu natura și atmosferă superbăLocal

Restaurantul „La Ponton” s-a deschis în Fălticeni. Meniuri savuroase, conectare cu natura și atmosferă superbă

       Accesări: 4707

Gastronomia este un sector care funcționează foarte bine la nivel local. Pe acest segment își face loc un nou nume în Fălticeni, care punctează maxim la toate capitolele. „La Ponton” este numele acestui local ce și-a deschis astăzi, 23 septembrie, porțile pentru iubitorii de mâncăruri pline de savoare. Amplasat lângă iazul Șomuz, la intrarea din Fălticeni spre Bunești, noul restaurant aduce un concept unic în care gastronomia, ambianța și natura se împletesc armonios.

Localul dispune de 150 de locuri, dintre care 50 în restaurantul propriu zis și alte 100 amenajate în separeul de vară, separeul cu antichități și pe terasă.

Mâncarea poate fi savurată în atmosfera tonurilor calde de bej care domină restaurantul sau pe terasele cuprinse de liniște și lumină naturală.

Restarantul „La Ponton” este un local cochet care pune accent pe experiența culinară, pasiunea pentru gătit și starea de bine. Este locul unde te poți conecta cu natura și liniștea.

Meniul este inspirat din bucătăria tradițională românească, dar și cea internațională, cu ingredinte cât mai naturale, în care gustul bun și bunul gust se întrepătrund.

Investiția aparține fraților Vasile, Cătălin și Mihai Nechifor, antreprenorii care patronează compania Trio Nec, dar și restaurantul „Casa Cristea”, pentru care au un plan de modernizare în viitor.

„Restaurantul „La Ponton” este proiectul nostru de suflet. Ce vedeți aici este un vis care acum s-a împlinit!”, ne-a declarat Vasile Nechifor. „Am dorit să venim cu ceva deosebit în Fălticeni, cu originalitate și calitate. Vrem ca restaurantul nostru să fie un reper pentru oraș, un local în care fiecare să se simtă bine și să revină cu drag.”

Dincolo de caracterul autentic și rafinat al noului Restaurant „La Ponton”, elementul central este, evident, partea gastronomică.

La acest capitol, meniurile sunt pregătite de un bucătar cu vastă experiență, foarte apreciat în branșă, ploieșteanul Mihai Zamfira.

Pe lângă pasiunea cu care gătește, Mihai este omul care pune în fiecare farfurie gusturi de poveste.

Din cele peste 200 de mâncăruri, veți putea savura bunățăți din bucătăria românească și cea internațională, asortate cu mult gust și ingeniozitate.

Și pentru vegani există câteva meniuri delicioase, iar proprietarii restaurantului spun că toate merită încercate.

Oferta va fi mai generoasă în perioada marilor posturi de peste an, când vor putea fi savurate timp de câteva săptămâni.

Merită amintit și faptul că restaurantul dispune, pentru iubitorii preparatelor din carne, de afumătoare și un spațiu de servire, unde vor putea fi degustate produse autentice, combinate cu legume și brânzeturi, toate de la producători autohtoni.

Pentru cei care vor un spațiu cu parfum de epocă, rustic și intim, pot servi masa în separeu cu antichități, într-o atmosferă cu obiecte vechi de peste un secol.

Dacă doriți un loc simplu și stilat, puteți alege separeul de vară cu multă lumină naturală, fie terasele de la marginea iazului Șomuz.

Restaurantul „La Ponton” din Fălticeni, situat pe strada Sucevei, la intrarea dinspre Bunești, este deschis de luni până duminică între orele 10 și 22. Sub aspect social, noua investiție aduce 10 noi locuri de muncă.

Frații Nechifor au în lucru un nou proiect.

Pentru anul viitor plănuiesc deschiderea unei săli de evenimente, care, la fel ca și restaurantul, va miza pe note de originalitate.

Sala se va numi „Glamour Ballroom” și, după cum îi spune și numele, va fi un spațiu rafinat și atrăgător.

Investiția își va pune amprenta arhitectural pe zona de la ieșirea din Fălticeni, care va avea un aer modern.



Spalatorie covoare

ȘTIRI