Noul Mitsubishi L 200 își va face debutul la GenevaActualitate

Noul Mitsubishi L 200 își va face debutul la Geneva

       Accesări: 60

Mitsubishi și-a anunțat prezența la primul salon auto de anvergură din Europa. Producătorul japonez va dezvălui noua model L 200, model care este comercializat din ianuarie pe piețele asiatice sub denumirea Strada. Premiera este programată la Geneva pe data de 3 martie 2015.

Noul model face trecea la cea de-a cincea generație, care vine cu numeroase noutăți tehnice și estetice.

Vehiculul japonez beneficiază de o nouă gamă de motorizări turbodiesel de 2.4 litri asimilate unei noi cutii de viteze. Unitățile pe motorină generează 154 și 181 cai putere și un cuplul maxim de 380 și 430 Nm.

Ca și până acum, Mitsubishi L 200 va fi oferit în versiunile cu tracțiune spate (4×2) și tracțiune integrală nepermanentă (4×4).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Modelele cu transmisie automată vor avea padele, astfel că acționarea treptelor de viteză se va putea face și de volan.

Mitsubishi susține că au fost aduse îmbunătățiri la capitolul confort și habitabilitate. Cabina este izolată cu material fonoabsorbant care optimizate. Printre dotările mașinii se numără și un sistem automat de climatizare duală, lumini diurne cu LED, faruri bi-xenon, asistent de menţinere a benzii de rulare, controlul stabilității și tracțiunii, asistare la pornirea în rampă.

În pachetul echipării figurează airbagul pentru genunchii șoferului, pilot automat adaptiv cu limitator de viteză, sistem video pentru manevrele de marșarier.

Noua generație Mitsubishi L 200 va fi comercializată pe piața europeană din vara acestui an.

ȘTIRI