Noul Cadillac Escalade sosește la finalul anului 2014Actualitate

Noul Cadillac Escalade sosește la finalul anului 2014

       Accesări: 75

Cadillac vrea să cucerească piața europeană cu filozofia ”Artă și Știință”. Creațiile din ultimul val încearcă să atragă clienții care optează pentru modelele premium germane și japoneze. Marca americană va seduce publicul țintă cu o gamă de trei noi vehicule, printre care și apreciatul Escalade, un SUV puternic, luxos și confortabil ce va debuta oficial în luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

A patra generație va ajunge pe piața europeană câteva luni mai târziu, primele exemplare urmând să fie disponibile la sfârșitul anului 2014.

Oferit exclusiv cu tracțiune integrală 4WD, noul Cadillac Escalade va ataca greii segmentului Audi Q7 și Mercedes GL. Singurul propulsor disponibil va fi puternicul V8 de 6.2 litri, mai eficient decât precedentul motor, generează 420 cai putere și un cuplu maxim de 623 Nm.

Exteriorul spartan, tipic mărcii americane, cu suprafețe sofisticate, se face ușor remarcat prin grila impozantă, blocurile optice angulare cu lumini LED și jantele cromate. Interiorul de 7 locuri respectă cele mai înalte standarde de calitate ale brandului Cadillac, atmosfera din cabină amintind de vârful de lance XTS.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Noua structură a mașinii și sistemul Bose Active Noise Cancellation reduc nivelul de zgomot prezent în habitaclu. În ceea cei privește pe pasageri, Cadillac le garantează confort maxim grație suspensiilor Magnetic Ride Control.

Luxosul Escalade va fi comercializat în Europa în versiunea de top ELV al cărei ampatament măsoară 3.55 metri.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/cadillac-escalade/”]

ȘTIRI