Noua sală de sport ar putea fi predată Școlii ”Ioan Ciurea” la sfârșitul lunii maiActualitate

Noua sală de sport ar putea fi predată Școlii ”Ioan Ciurea” la sfârșitul lunii mai

       Accesări: 71

sala-sport-ioan-ciureaSe apropie de finalizare. Peste două săptămâni ar putea fi încheiate lucrările la noua sală de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Ioan Ciurea”. Contractul a fost semnat pe 11 martie 2014, cu firma locală Daqara, însă lucrările au debutat ceva mai târziu.

Dezvoltarea proiectului a fost întârziată de devierea mai multor cabluri electrice și țevi pentru transportul agentului termic.

Amplasată pe terenul de sport, sala folosește o structură modernă din metal și beton. Acoperișul și pereții vor realizați din panouri termoizolante, montajul fiind programat pentru săptămâna viitoare. Pentru pardoseală se va utiliza un material special, rezistent la uzură, care se va aplica peste stratul gros de ciment.

Gabriel Mihoc, directorul Daqara, a declarat pentru cotidianul Cronica de Fălticeni că lucrările sunt plănuite să se încheie la sfârșitul acestei luni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Finanțat cu bani de la bugetul local al municipiului Fălticeni, obiectivul va costa 390.000 de lei.

Sala de sport este ridicată pe actualul teren de sport și se întinde pe 310 metri pătrați. Suprafaţa de joc va permite practicarea mai multor activități sportive printre care volei, badminton și tenis de masă. Clădirea va include vestiare pentru elevi și profesori, cât și o cameră pentru materiale sportive.

La Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” învață 460 de elevi, orele de sport desfăşurându-se într-un spaţiu impropriu ce măsoară doar 37 metri pătrați.

Rudy H.

ȘTIRI