Noua sală de forță și aerobic Smart Life Fitness din Fălticeni se deschide pe 14 ianuarie: Investiția depășește 1 milion de leiActualitate

Noua sală de forță și aerobic Smart Life Fitness din Fălticeni se deschide pe 14 ianuarie: Investiția depășește 1 milion de lei

       Accesări: 8919

Start în forță pentru noul an 2019. Iubitorii de aerobic și antrenamente de forță, creștere în masă musculară și definire musculară, au la dispoziție cel mai nou și modern spațiu destinat acestui gen de activități apreciate în special de tineri. Concepută ca o sală premium, Smart Life Fitness din Fălticeni aduce tot ce este mai bun în domeniu, oferind o multitudine de opțiuni pe abonamente, facilități, dar și un program generos de lucru.

Deschiderea oficială va avea loc luni, 14 ianuarie.

Localizată pe strada Sucevei, între Ocolul Silvic Fălticeni și vechea Maternitate, noul Smart Life Fitness funcționează la primul etaj al clădirii Smart Life.

Sală unicat cu dotări premium

Sala este primul centru „verde” destinat antrenamentelor de forță și exercițiilor aerobice din Fălticeni. Aceasta este dotată cu panouri fotovoltaice, energia captată din lumina solară fiind convertită în energie electrică pentru alimentarea aparatelor și sistemelor existente.

Construită în jurul unui proiect european, Smart Life Fitness mai include săli pentru masaj, saună uscată, umedă și cu infraroșu.

În viitorul apropiat, aici va fi deschis un magazin cu suplimente nutritive naturale, ce vor putea fi achiziționate la prețuri accesibile.

Smart Life Fitness se remarcă și prin perspectiva la nivel vizual, sala având vederea spre binecunoscuta zonă „Nada Florilor” unde se află iazurile Șomuzului.

Aparatură de top importată din SUA

Pentru că s-a dorit ca sala să ofere acel altceva, partea de dotare este una din gama profesională. Smart Fitness dispune în cea mai mare parte de aparatura celebrului producător Hoist din Statele Unite ale Americii. Într-o măsură mai mică, echipamentele au fost completate cu aparate importate din Canada, în timp ce greutățile sunt achiziționate de la firma suedeză Eleiko, referința pieței în domeniu.

În premieră pentru Fălticeni, în cadrul sălii de aerobic sunt disponibile mai multe simulatoare pentru ski, pretabile atât copiilor cât și adulților.

Bicicletele eliptice și cele medicinale completează oferta. Din partea de dotări nu aveau cum să lipsească benzile de alergare, un ergometru și câteva aparate speciale care simulează urcatul scărilor în viteză și ritmul de alergare într-o cursă de cros.

La acestea se adaugă aparatele fitness cardio profesionale.

Aparatura pentru creșterea musculară este foarte diversificată, cele mai sofisticate dintre acestea au posibilitatea de a lucra până la șase grupe de mușchi.

Tot o premieră este și costumul XBody, un produs revoluționar care acționează Stimularea Electrică Musculară. Costumul lucrează toți mușchii în decurs de 20 de minute, o singură ședință fiind echivalentă cu mai multe antrenamente realizate la sală pentru câteva zile.

Condiții de top

Smart Life Fitness dispune de două săli, aerobic și sala de forță ce însumează 500 de metri pătrați. La acestea de adaugă sala pentru saună și masaj.

Vestiarele sunt separate pe sexe și dispun de spații pentru păstrarea ținutei de stradă.

Cele două încăperi sunt dotate cu dușuri cu apă caldă și cabine individuale ce respectă intimitatea, înainte și dupa exercițiile de la sală.

Mai mult decât atât, fiecare client va primi gratuit spre utilizare prosoape marca Smart Life Fitness.

Pe lângă aerobic și culturism, aici vor fi practicate ședinte de Zumba, Tae Bo, dar și alte sporturi cu rutine de aerobic.

Investiții de peste 1 milion de lei

Proprietarul afacerii, fălticeneanul Ciprian Văleanu, a reușit să atragă pentru dotări fonduri de peste 1 milion de lei pentru sala de forță și aerobic.

Banii au fost investiții printr-un proiect european menit să aducă cele mai bune condiții de antrenament cu cea mai bună aparatură.

Aceasta este achiziționată din SUA, Canada și Suedia.

În aceeași sumă au intrat și investițiile pentru sălile de saună și masaj.

Spațiile pentru antrenamente sunt dotate cu sisteme de ventilație ultramoderne.

Tarife abonamente Smart Life Fitness

Happy Hour 9:00 – 16:00 – doar pentru elevi și studenți – 100 lei
Fitness / Cardio 7:00 – 22:00 – acces nelimitat – 120 lei
Platinum 7:00 – 22:00 – fitness + cardio + saună sau aerobic (3 ședințe / săptămână) – 150 lei
VIP – acces nelimitat fitness, saună + aerobic – 180 lei
Familial – pentru 2 persoane / fitness + cardio + saună sau aerobic (3 ședințe / săptămână) – 250 lei

Aerobic

Aerobic A / 3 ședințe pe săptămână – 90 lei
Aerobic B / 4 ședințe pe săptămână – 120 lei
Aerobic Kids / vârsta: între 10-15 ani / 8 ședințe pe lună – 100 lei

Antrenor personal (preț / ședință) – 30 lei
Antrenor personal / abonament de 10 ședințe (4 săptămâni) – 250 lei
Antrenor personal / abonament de 20 ședințe (6 săptămâni) – 400 lei
Antrenor personal / abonament de grup (3 persoane) – 10 ședințe (4 săptămâni) – 500 lei

Intrare zilnică fără abonament – 20 lei
Intrare zilnică saună uscată – 25 lei
Intrare zilnică infra saună – 30 lei
Intrare zilnică aerobic kids

Abonamente personalizate pentru familiile cu copii
Reducere 30% la locul de joacă pentru copii în timpul antrenamentelor
Reecure 10% la băuturile preparate la cafenea pentru abonați

ȘTIRI