Nouă persoane angajate la Fălticeni în urma Bursei locurilor de muncă pentru absolvențiActualitate

Nouă persoane angajate la Fălticeni în urma Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

       Accesări: 417

La sfârșitul săptămânii trecute (vineri, 19 octombrie 2018), Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava a organizat, la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc, o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.

Pe lângă absolvenți, la această acțiune au putut participa toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

În urma monitorizării realizate de organizatori, la nivel județean au participat 146 de angajatori, cu o ofertă de 1108 locrui de muncă.

Din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, a fost centralizată prezența a 1260 de persoane. Dintre acestea, 569 de persoane au fost selectate în vederea angajării, iar 33 de persoane au fost angajate chiar în timpul bursei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La Fălticeni, Bursa locurilor de muncă a fost organizată la sediul  agenției locale a AJOFM Suceava.

Un număr de 27 de angajatori au oferit 148 de locuri de muncă, în domenii cu ar fi: industrie ușoară, construcții, comerț, etc.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost ofertate 7 posturi: 2 ingineri în industria alimentară, 2 ingineri în construcții și 1 farmacist.

Au fost prezente 232 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, 97 dintre acestea fiind selectate pentru angajare.

Trebuie precizat că un număr de 9 persoane au fost angajate pe loc. Este vorba despre 1 farmacist și 8 lucrători în comerț.

ȘTIRI