Noua Maternitate din Fălticeni va fi inaugurată vineri: Ministrul Sănătății va fi prezent la deschiderea oficialăActualitate

Noua Maternitate din Fălticeni va fi inaugurată vineri: Ministrul Sănătății va fi prezent la deschiderea oficială

       Accesări: 2503

Este oficial. Noua Maternitate din Fălticeni va fi inaugurată la sfârșitul acestei săptămâni. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Cătălin Coman în cadrul ședința extraordinare în care consilierii locali au aprobat actualizarea deviziului general pentru noul spital, dar și rectificarea bugetară în care sunt incluși cei 7 milioane de lei alocați joia trecută de la bugetul de stat.

Noua maternitate va fi inagurată vineri, 19 mai 2017. La deschiderea oficială va participa și Florian Bodog, ministrul sănătății.

Cea mai nouă și modernă unitate medicală din județul Suceava își va muta sediul de pe strada Sucevei, de pe strada Ion Creangă în sediul fostei Școli Generale nr.5, devenită ulterior corp de clădire al Colegiului „Vasile Lovinescu”.

Noua maternitate a fost amenajată și dotată cu aparatură modernă integral cu fonduri de la bugetul local.

Lucrările de modernizare la interiorul și exteriorul clădirii au costat aproximat 2 milioane de lei. Mai multe firme din Fălticeni au fost implicate în proiect.

Tehnocon s-a ocupat de lucrările la interioare ale clădirii și de stația de oxigen, în timp ce ELBI s-a ocupat cu amenajarea parcării și asfaltarea acesteia. Lucrările de termoizolație exterioară și înlocuirea acoperișului au revenit tot unui operator local.

Întregul proiect de modernizare s-a derulat timp de 14 luni.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI