Nouă firme au depus oferte pentru asfaltarea străzii SuceveiActualitate

Nouă firme au depus oferte pentru asfaltarea străzii Sucevei

       Accesări: 53

Modernizarea drumului care provoacă cele mai mari neplăceri șoferilor ce tranzitează Fălticeniul spre municipiul reședință de județ pare tot mai aproape. Autoritățile locale au intrat de curând în posesia ofertelor pentru asfaltarea străzii Sucevei. Nu mai puțin de nouă documentații au fost depuse în acest sens.

Ofertele s-au deschis la sfârșitul lunii august.

Pentru asfaltarea străzii Sucevei se bat patru firme din județul Suceava (Autotehnorom, Florconstruct, SUCT, Symmetrica în asociere cu Concret Construct), două din județul Iași (Conest, Eky Sam), două din județul Botoșani (Tehnic Asist și Transporturi Auto) și una din județul Galați (Comtiem).

Potrivit primarului Cătălin Coman, câştigătorul va fi stabilit în scurt timp, iar lucrările de asfaltare ar putea demara din toamnă, dacă nu vor fi contestaţii la licitaţia pentru desemnarea constructorului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Șeful administrației locale mai spune că pe strada Sucevei va fi modernizată în totalitate, inclusiv trotuarele. Pe partea carosabilă, cu o lungime de aproape trei kilometri, se vor turna între două și patru straturi de asfalt.

Potrivit unui studiu de trafic realizat de Primăria Fălticeni, doar 8% din vehiculele care circulă zilnic pe strada Sucevei aparțin unor proprietari din Fălticeni.

ȘTIRI