Noile curse aeriene din Suceava spre Madrid și Verona vor fi operaționale din 25 martie 2018Actualitate

Noile curse aeriene din Suceava spre Madrid și Verona vor fi operaționale din 25 martie 2018

       Accesări: 1095

Apariții importante pe harta curselor externe operate din Suceava. Anul 2018 va completa oferta zborurilor internaționale de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” și va acoperi două noi destinații importante pentru comunitățile aflate în diaspora. Din primăvara acestui an vor fi lansate primele zboruri pre Madrid și Verona.

Noile linii aeriene vor fi operaționale de pe data de 25 martie 2018.

Zborurile vor fi efectuate de Cobrex Trans. Compania românească va utiliza o aeronavă Boeing 737-300 ce dispune de 148 de locuri.

Frecvența curselor aeriene internaționate spre Madrid și Verona va fi de două ori pe săptămână. Tot de la această dată va crește și numărul zborurilor din Suceava către București, linia aeriană urmând să fie operată în aceleași zile cu noile destinații externe.

Tarifele biletelor nu au fost anunțate, aceastea urmând să date publicității în următoarele săptămâni.

Dacă pentru zona Italiei aceasta va fi cea de a șasea destinație cu plecare din Suceava, cursele fiind disponibile pentru Roma, Torino, Milano, Bologna și Veneția, zborul spre Madrid reprezintă prima destinație spre peninsula iberică.

În Spania locuiesc și muncesc câteva zeci de mii de suceveni, aceasta fiind cea mai numeroasă comunitate din diaspora după cea din Italia.

Din sondajul publicat de portalul instituției aeroportuare reiese că sucevenii sunt interesați să aibă și o cursă regulată spre Barcelona.

Anul trecut s-au înregistrat peste 262.000 de pasageri pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava.

ȘTIRI