Noile blocuri de pe strada Victoriei au fost recepționate de ANLActualitate

Noile blocuri de pe strada Victoriei au fost recepționate de ANL

       Accesări: 125

Tinerii familiști din Fălticeni care își doresc o locuință de la stat primesc o veste bună. Marţi, 3 iunie 2014, a avut loc recepția lucrării și predarea acesteia de la constructor către Agenția Națională de Locuințe. Cele 40 de unități locative, situate pe strada Victoriei, urmează să fie date în folosință cel mai târziu în luna iulie.

Etapa de predare de la ANL către Primăria Fălticeni ar putea avea loc în câteva zile, dacă nu se constată probleme.

Lucrările au fost executate de Victor Construct și au demarat în 2012. Blocurile ANL includ 30 de apartamente cu două camere și o suprafață de 40 metri pătrați și 10 garsoniere ce măsoară fiecare 27 de metri pătrați.

La sfârșitul lunii aprilie au fost montate lifturile, iar racordarea rețeaua la gaz metan echipamente s-a încheiat în urmă cu câteva zile.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Dacă acum doi ani nu ar fi fost sistate lucrările din lipsă de bani, locuințele ANL ar fi fost finalizate în februarie 2013. Lucrările de construcție s-au reluat în iunie 2013, blocurile au fost finalizate în mai 2014.

Termenul inițial de predare către ANL era 15 aprilie 2014, însă acesta nu a fost respectat din cauză că lifturile au fost livrate cu întârziere.

Repartizarea locuințelor către chiriași se va face pe baza listelor și a dosarelor actualizate la zi.

ȘTIRI