Noile apartamente și garsoniere de pe Victoriei își așteaptă chiriașiiLocal

Noile apartamente și garsoniere de pe Victoriei își așteaptă chiriașii

       Accesări: 81

Municipiul Fălticeni își va îmbogăți cât de curând zestrea de unități locative. Alte 30 de apartamente și 10 garsoniere vor fi date în folosință vara aceasta, însă ele vor ajunge doar la cei care îndeplinesc toate condițiile stipulate în lege. Noile blocuri de pe strada Victoriei au fost recepționate de ANL, urmând ca în scurt timp să fie predate către Primăria Fălticeni.

Municipalitatea, prin vocea edilului șef Cătălin Coman, afirmă că întreaga zonă va fi sistematizată cu bani din bugetul local. Urmează să fie amenajate spațiile din jurul celor două blocuri, astfel încât să confere un aspect plăcut.

Primarul Fălticeniului mai spune că viitorii chiriași nu vor păși în casă nouă mai devreme de 31 iulie, dată la care va avea loc ședința de Consiliul Local pentru atribuirea locuințelor ANL. Până atunci o comisie din Primărie face vizite la domiciliul potențialilor chiriași pentru verificare documentelor depuse la dosar.

Sunt 90 de dosare care îndeplinesc condițiile legale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Am pășit în ambianța noilor blocuri ANL: locuințele arată bine!

Apartamentele și garsonierele dispun de centrală termică proprie, geamuri termopan, tâmplările PVC, parchet laminat și balcon. Cum pășești pragul locuinței, intri pe un hol, cu gresie albastră, de dimensiuni generoase. Ușile din lemn, culoare mahon închis, contrastează cu nuanța gresiei și parchetului.

Bucătăria poate avea, pe lângă centrala pe gaz și chiuveta din inox, una sau două ferestre. Suprafața vitrată permite pătrunderea luminii. Debaraua se regăsește în stânga holului, iar în dreapta este baia. Grupurile sanitare albe sunt asortate cu nuanța crem a gresiei și faianței.

Camera dispune de parchet laminat în nuanța cireșului. Am remarcat faptul că, în ceea ce privește caloriferele, acestea nu se întind pe toată lungimea glafului. Spațiul vitrat permite luminii naturale să inunde cu abundență încăperea.

Locuințele sunt bine finisate. Nu am văzut fisuri la pereți ori zgârieturi pe uși și parchet.

Ca o particularitate față de toate celelalte ansambluri de locuințe din Fălticeni ale Agenției Naționale pentru Locuințe, blocurile de pe strada Victoriei sunt dotate cu lift.

ȘTIRI