Noi zboruri de pe Aeroportul Suceava: Din primăvară încep primele curse spre Madrid și VeronaActualitate

Noi zboruri de pe Aeroportul Suceava: Din primăvară încep primele curse spre Madrid și Verona

       Accesări: 6130

Vești bune pentru sucevenii din diaspora. Anul 2018 aduce două noi destinații externe pe agenda zborurilor de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”. Din primăvară vor fi operaționale primele curse spre Spania.

Linia de zbor va asigura călătorii pe relația Suceava – Madrid și retur.

Tot ca noutate este și cursa Suceava – Verona, operațională tot din primăvara acestui an.

Cursele vor fi efectuate de Cobrex Trans din Brașov cu o aeronavă tip Boeing 737-300 ce dispune de 148 de locuri. Compania va oferi câte două zboruri săptămânale pe destinația Madrid și Verona.

Zilele în care vor fi efecutate urmează să fie date publicității în următorele săptămâni.

„Mă bucur să pot aduce veşti foarte bune despre Aeroportul Suceava, chiar acum la început de an. Suntem în discuţii pentru introducerea de noi zboruri de pe Aeroportul Suceava.”, a declarat președintele Gheorghe Flutur. „Foarte multe solicitări au venit de-a lungul timpului din partea celor din diaspora care ne-au cerut zboruri spre Spania. Pot să spun că acest lucru se va întâmpla chiar în această primăvară. Este o nouă premieră pentru aeroportul sucevean. Suntem la finalul discuţiilor cu compania aeriana Cobrex Trans pentru operarea a încă două destinaţii externe de pe Aeroportul sucevean începând din primăvară.

În prezent, de pe Aeroportul Suceava sunt operate curse spre Londra, Milano, Roma, Torino și Venezia, de către compania Wizz Air și curse cu frecvență zilnică Suceava – București de compania Tarom.

De pe aeroportul sucevean vor fi efectuate noi curse aeriene și pe ruta Suceava – București.

Gheorghe Flutur a precizat că zilele viitoare vor fi anunțate alte zboruri și că demersurile pentru dezvoltarea Aeroportului Suceava continuă.”

ȘTIRI