Noi zboruri de pe Aeroportul Internațional din Suceava: Mai multe curse spre Londra, Roma, Milano și BucureștiActualitate

Noi zboruri de pe Aeroportul Internațional din Suceava: Mai multe curse spre Londra, Roma, Milano și București

       Accesări: 3530

Primăvara se anunță de bun augur pentru Aeroportul Suceava. Curse suplimentare urmează să fi introduse peste două luni, după cum anunță șeful administrației județene. Din luna aprilie va intra în vigoare orarul curselor de vară și odată cu acesta și cel al unor noi zboruri.

Gheorghe Flutur susține că numărul curselor va crește pe destinația București, dar și pe alte trei rute externe.

Mai precis, vor fi mai multe zboruri spre Londra, Roma și Milano.

Londra

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Spre Londra va fi introdus un nou zbor în ziua de marți. Cu alte cuvinte, din aprilie, ruta Suceava-Londra și retur va avea fi operată zilnică de Wizz Air.

Ceva mai târziu, începând cu 16 septembrie, vor fi 11 zboruri săptămânale pe destinația Londra, compania maghiară urmând că adauge încă patru frecvențe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, cu aterizare la Suceava la ora 12:20 și decolare la orele 12:55.

Roma

Altă suplimentare va fi pentru ruta Roma-Suceava. De la 1 aprilie va fi inclusă încă o cursă, iar orarul de zbor va fi schimbat complet.

Dacă în prezent cursele spre această destinație sunt în zilele de miercuri și duminică, în noul program vor fi zboruri marți, joi și sâmbătă. Aeronavele vor ateriza la Suceava la 11:50 și decola la 12:20.

Milano

Wizz Air va suplimenta și zborurile către Milano și tot de la 1 aprilie. Noul zbor, al cincilea pe săptămână, este programat pentru ziua de joi. Compania operează, la momentul actual, curse pe această rută în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Pentru noul orar de zbor, aeronavele de la Milano vor ateriza la Suceava la ora 19:00 și vor decola la ora 19:30.

Bologna

Pentru zborurile pe ruta Bologna – Suceava, și retur, Wizz Air va modifica programul de operare, începând cu 1 aprilie. Cursele care acum sunt joi și sâmbătă, vor fi efectuate din primăvară în fiecare marți și sâmbătă, cu aterizare la Suceava la 18.45 și decolare la 19.15.

București

Noutăți vor fi și în orarul zborurilor Tarom.

Operatorul român va suplimentează numărul curselor pentru București cu încă șase zboruri săptămânale, în fiecare zi a săptămânii, cu excepția zilei de sâmbătă.

Aeronavele vor sosi la Suceava la ora 18:50 și vor efectua cursa retur la ora 19:15.

Noi destinații externe

Pe Aeroportul Suceava ar putea fi introduse în viitorul apropiat curse spre Bruxelles, Madrid, Paris și München.

Gheorghe Flutur și-a exprimat speranța că în perioada următoare pe Aeroportul din Suceava va exista o bază permanentă pentru cel puțin două aeronave.

Potrivit unui sondaj de opinie, realizat pe baza votului electronic, cele mai populare cinci destinații, dintr-un total de 30, sunt Paris (36%), Dublin (12%), Bruxelles (12%), Frankfurt (10%) și Madrid (10%).

ȘTIRI