Ninsorile au scos la treabă utilajele Primăriei FălticeniLocal

Ninsorile au scos la treabă utilajele Primăriei Fălticeni

       Accesări: 448

Iarna și-a intrat în drepturi și a început să cearnă norii de zăpadă. Ninsori abundente care au căzut în ultimele 24 de ore au scos oamenii și utilajele Primăriei Fălticeni la treabă. Pe drumurile publice s-a intervenit încă de la primele orele ale dimineții cu antiderapant și lame de zăpadă pentru ca traficul pietonal și auto să se desfășoare normal.

10 utilaje acționează pe arterele rutiere, dar și pe celelalte străzi din municipiu.

Până la această oră nu s-au semnalat probleme în privința fluenței circulației automobilelor. Patrule ale Poliției Locale monitorizează cu atenție traficul auto, serviciul de permanență fiind asigurat și de colegii de la Serviciul Direcției Tehnice.

„După ninsorile căzute nu s-au înregistrat probleme deoesebite în municipiul Fălticeni. Utilajele au ieșit la timp. Am acționat cu toate autovehiculele din dotarea Primăriei.”, a declarat primarul Cătălin Coman. „Suntem pregătiți să intervenim la orice oră din noapte și din zi.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De altfel, lucrătorii Primăriei vor acționa și în noaptea aceasta, dacă ninsorile vor continua să cadă.

Localnicii au la dispoziție trei numere de telefon, unde pot semnala la orice oră eventualele probleme generate de căderile de zăpadă.  Aceștia pot suna la Poliția Locală (0757.026.440) și Direcţia Tehnică (0754.022.644) pentru problemele legate de administrarea domeniului public.

Pe acceași temă se pot face sesizări la Primăria Fălticeni, la numărul 0230.542.056.

Edilul municipalității fălticenene mai spune că stocurile de carburanți și material antiderapant au fost pregătite din timp și că există cantități suficiente astfel încât se va putea interveni fără sincope în cazul în care vremea se va înrăutăți.

ȘTIRI