Rural

Nereguli în transportul public de persoane şi mărfuri

       Accesări: 53

politiaPeste 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 79.551 de lei, au fost aplicate de reprezentanţii Serviciului Rutier Suceava în urma unei acţiuni de verificare în trafic, organizată miercuri, 28 ianuarie 2015.

Acţiunea a vizat respectarea legislaţiei rutiere în domeniul transporturilor publice de persoane şi mărfuri, fiind verificate. 169 de autovehicule.

A fost constatată o infracţiune şi au fost reţinute 2 permise de conducere (pentru depăşire neregulamentară). În alte 6 cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare, pentru lipsa ITP-ului şi a RCA.  Un bărbat de 40 ani, din Horodniceni, a condus autoutilitara, pe DN 2 pe raza municipiului Fălticeni, având I.T.P. şi R.C.A. expirate.

Un microbuz aparţinând  unei societăţi comerciale din municipiul Fălticeni, a fost depistat de polițiști în trafic pe DN 2 Fălticeni, efectuând transport de persoane, iar la controlul efectuat s-a constatat că operatorul de transport nu a asigurat prezenţa la bordul vehiculului a legitimaţiei de serviciu valabilă a conducătorului auto, din care să rezulte că este angajat al societăţii. De asemenea conducătorul auto utiliza un tahograf a cărui verificare era expirată din 12.10.2014 şi nu avea rovinieta valabilă

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI