Nemțean cu permisul de conducere suspendat oprit în trafic în BoroaiaRegional

Nemțean cu permisul de conducere suspendat oprit în trafic în Boroaia

Dosarele penale se țin scai de un bărbat din județul Neamț. Marea lui problemă este legată de “pasiunea” de a conduce mașina în stare de ebrietate,

Cercetat încă din vara anului trecut, într-un dosar penal deschis de polițiștii din județul Neamț, bărbatul s-a ales cu o nouă cercetare și în județul Suceava.

Sâmbătă noapte, la ora 23.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DN 15C din comuna Boroaia, autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din județul Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru acest motiv, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei și reținerea pentru 90 de zile a permisului de conducere, eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul este cercetat într-un dosar penal de către polițiștii I.P.J. Neamț pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, faptă comisă la data de 15.08.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Facebook Comments

ȘTIRI