Nemțean cu permisul de conducere suspendat oprit în trafic în BoroaiaRural

Nemțean cu permisul de conducere suspendat oprit în trafic în Boroaia

       Accesări: 568

Dosarele penale se țin scai de un bărbat din județul Neamț. Marea lui problemă este legată de “pasiunea” de a conduce mașina în stare de ebrietate,

Cercetat încă din vara anului trecut, într-un dosar penal deschis de polițiștii din județul Neamț, bărbatul s-a ales cu o nouă cercetare și în județul Suceava.

Sâmbătă noapte, la ora 23.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DN 15C din comuna Boroaia, autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din județul Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru acest motiv, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei și reținerea pentru 90 de zile a permisului de conducere, eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul este cercetat într-un dosar penal de către polițiștii I.P.J. Neamț pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, faptă comisă la data de 15.08.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI