Neculai Perju și Maricica Păun rămâne tandemul primar-viceprimar pentru următorii patru ani în comuna RădășeniRural

Neculai Perju și Maricica Păun rămâne tandemul primar-viceprimar pentru următorii patru ani în comuna Rădășeni

       Accesări: 950

Continuă în aceeași formulă. Echipa de la conducerea Primăriei Rădășeni rămâne neschimbată pentru următorii patru ani. Inginerul Neculai Perju își începe al doilea mandat de primar, în timp ce profesoara Maricica Păun îl va seconda pe colegul liberal în funcția de viceprimar al comunei.

Validarea în funcție a avut loc săptămâna trecută, în urma confirmării rezultatului de la scrutinul din 5 iunie 2016.

Ședința prin care s-a oficializat noul mandat de primar pentru Neculai Perju s-a desfășurat în prezența reprezentanților Prefecturii Suceava și Judecătoriei Fălticeni. Așa cum cer procedurile în vigoare, primarul și restul aleșilor locali au depus jurământul, nu înainte ca rezultatul alegerilor să fie validat de către justiție.

De cealaltă parte, Maricica Păun a fost reconfirmată în funcție cu majoritate de voturi. Ea va deține, în același timp, și calitatea de consilier local.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tandemul Perju/Păun va continua să marșeze pe implementarea de proiecte și atragerea de fonduri pentru investiții pentru perioada 2016 – 2020. Sunt vizate atât proiecte importante pentru comună pe parte de dezvoltare, infrastructură și educație.

La dezbatere au participat angajați din administrația locală dar și consăteni dornici să ia parte la ședința de instituire în funcție.

În cadrul aceleași întruniri s-a constituit și noul Consiliu Local, fiind validate mandatele tuturor celor de 13 membri.

Consiliul Local Rădășeni este alcătuit din 10 consilieri ai Partidului National Liberal și 3 consilieri ai Partidului Social Democrat. La final au fost înființate comisiile de la nivelul deliberativului.

ȘTIRI