Municipiul Fălticeni va participa la Programul Rabla pentru achiziția unei noi autoutilitare de fabricație româneascăLocal

Municipiul Fălticeni va participa la Programul Rabla pentru achiziția unei noi autoutilitare de fabricație românească

       Accesări: 646

Și anul acesta se urmărește înnoirea parcului auto al municipalității. Primăria Fălticeni se va înscrie în programul național care vizează stimularea achiziției de noi automobile, după ce la nivel guvernamental au fost aprobată finanțarea proiectului. Decizia autorităților locale vine pe fondul necesităților și nevoilor de mobilitate pentru deservirea anumitor categorii de lucrări.

La prima ședință a noului deliberativ, consilierii locali au aprobat cu unanimitate de voturi achiziția noului autovehicul pentru municipalitatea fălticeneană.

Automobilul dorit de Primărie este un model de fabricație românească.

Edilul șef spune că opțiunile sunt modelele Duster și Dokker din gama Dacia.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Ne-am gândit să achiziționăm un autovehicul de care era nevoie de mai mult timp. Acesta va deservi mai multe servicii din cadrul Primăriei Fălticeni.”, ne-a explicat primarul Cătălin Coman. ”Intenția noastră este să ne dotăm cu o mașină românească. Va fi ori Dacia Duster ori Dacia Dokker, în funcție de ce vom găsi disponibil în ofertă.”

Autovehiculul va fi utilizat pentru activitățile lucrătorilor de la Utilități Publice, respectiv angajații de la Spații verzi și Salubritate.

Pentru achiziția acestuia, Primăria Fălticeni va casa un autoturism Daewoo Cielo, vechi de aproape 15 ani, pe care va primi un tichet cu valoare nominală de 6.500 de lei din partea statului, la care se adaugă un eco bonus de 500 de lei, restul sumei urmând să fie suportat din bugetul municipalității.

Dacia Duster are un tarif de listă de 49.475 lei cu TVA, în timp ce Dacia Dokker poate fi cumpărat la un preț de pornire de 41.985 lei cu TVA.

ȘTIRI