Municipiul Fălticeni se pregătește pentru sărbătorile de iarnăActualitate

Municipiul Fălticeni se pregătește pentru sărbătorile de iarnă

Luna cadourilor și a sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi. Administrația locală se pregătește deja pentru cea mai frumoasă perioadă din sezonul rece. De câteva zile, în municipiul Fălticeni, angajații Primăriei montează decorațiunile de Crăciun, deocmadată pe prinicipalele artere rutiere.

Anul acesta mai multe străzi vor fi împodobite cu luminițe de sărbători.

Primarul Cătălin Coman spune că municipiul va arăta mai frumos ca niciodată, asta pentru că au fost achiziționate noi seturi de decorațiuni care vor da culoare, la propriu, orașului muzeelor.

„Avem noi decorațiuni pentru anul acesta. Ne dorim să îmfrumusețăm orașul de sărbătorile Crăciunului și Anului Nou.”, ne-a declarat edilul municipiului Fălticeni. „Vor fi câteva surprize foarte frumoase. Sper ca și fălticenenilor să le placă. Eu îmi doresc nu doar un oraș mai curat și primitor, ci și unul cât mai frumos de sărbători.”

În ceea ce privește data la care luminile de sărbători vor fi aprinse, primarul Coman spune că acesta ar putea fi schimbată.

Dacă până acum instalațiile de iarnă stradale erau aprinse pe 5 decembrie, anul acesta autoritățile vor ca decorațiunile să fie funcționale pe 1 decembrie.

Tot atunci este așteptată deschiderea patinoarului. Spațiul cu gheață artificială va avea 650 de metri pătrați și va fi amplasat în centrul localității, pe platoul esplanadei „Nada Florilor”.

Facebook Comments

ȘTIRI