Mulți nervi și prea puțin fotbal în ligile inferioare din RomâniaSport

Mulți nervi și prea puțin fotbal în ligile inferioare din România

       Accesări: 62

Min74_falticeni-gura_humorului

Fotbalul nu mai este de mult un simplu joc. Sunt prea multe ambiții: între jucători, între între localități, între suporteri.

Dacă în ligile superioare aceste ambiții sunt ținute în frâu prin regulament, la nivelul fotbalului județean fair-play-ul este doar pe hârtie.

De multe ori, arbitrii de la acest nivel competițional ajung să fie bruscați chiar pe terenul de joc pentru deciziile pe care le iau.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Zilele trecute, arbitrii din județul Mureș s-au arătat deciși să boicoteze meciurile din Ligile a IV a și a V-a, urmare a faptului că s-au săturat să fie bătuţi de jucători sau oficiali.

Comisia de disciplină a AJF Suceava dictează aproape săptămânal decizii de suspendare și amenzi pentru jucători care sunt violenți – fizic sau verbal – cu arbitri.

La sfârșitul săptămânii, în minutul 74 al meciului dintre Șomuz Fălticeni și CS Gura Humorului, un jucător din tabăra oaspeților a răbufnit după ce a fost înlocuit. Nemulțumit de o decizie a brigăzii de arbitri, acesta l-a înjurat, de pe banca de rezerve, pe centralul Bogdan Conț. La sesizarea unuia dintre tușieri, arbitrul l-a eliminat pe jucător însă acesta a ales să-l pedepsească pe tușier pentru îndrăzneala sa.

ȘTIRI