Moș Crăciun vine astăzi la Primăria FălticeniLocal

Moș Crăciun vine astăzi la Primăria Fălticeni

       Accesări: 791

Prilej de bucurie pentru toți prichindeii din municipiu. În ajun de sărbătoare, cel mai generos bătrânel din lume va sosi la Fălticeni. Copiii îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun, iar acesta va sosi negreșit.

Cu sacul plin de cadouri Moș Crăciun își va face simțită prezența astăzi, 24 decembrie, la ora 15, pe platoul din fața Primăriei. Aici, de câteva zile, s-a amenajat ”Orășelul copiilor”.

Chiar dacă au fost sau nu cuminți, copilașii vor primi cu toții câte un cadou.

Autoritățile locale spun că i-au scris Moșului și l-au rugat să fie generos și anul acesta. Peste 1.000 de pachete cu tot felul de dulciuri vor fi împărtițe pentru copiii de toate vârstele.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Știm că cei mici abia să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Așa cum spune și tradiția, el va sosi în ajunul sărbătorii Nașterii Domnului. Așadar, astăzi, 24 decembrie, Moș Crăciun va sosi cu multe cadouri și la Primăria Fălticeni.”, ne-a declarat primarul Coman. „Îi așteptăm cu drag pe cei mici, iar părinții să se „înarmeze” cu răbdare.”

Până la sosirea lui Moș Crăciun, autoritățile locale au oferit alte peste 1.000 de cadouri.

Pachetele cu dulciuri au fost dăruite atât la manifestările artistice și sportive precum concursul „Christmas Dance” , dar și la competițiile de înot, tenis de masă și tenis de câmp desfășurate zilele acestea la Fălticeni.

Dulciuri au primit și sutele de colindători care au sosit la Primărie.

ȘTIRI