Moș Crăciun nu i-a uitat pe copiii din Fălticeni: Peste 1.000 de cadouri dulci au fost împărțite alături de primarul ComanLocal

Moș Crăciun nu i-a uitat pe copiii din Fălticeni: Peste 1.000 de cadouri dulci au fost împărțite alături de primarul Coman

Bucurii și daruri pentru copiii din Fălticeni. În ziua de Ajun, cel mai iubit bătrânel din lume și-a făcut apariția la sediul administrației locale. Pentru că zăpada lipsește cu desăvârșire, Moș Crăciun și-a lăsat renii cu sania acasă.

Sosit la timp, la orele după-amiezii, mai întâi Moș Crăciun le-a urat tuturor sărbători fericite.

Încărcat cu daruri și înarmat cu răbdare, moșul i-a primit pe toți. Peste 1.000 de copii de toate vârstele au primit pachete cu dulciuri.

”Suntem încântați de prezența lui Moș Crăciun la Fălticeni. Ca în fiecare an el a venit cu desaga plină.”, ne-a spus primarul Cătălin Coman. ”Au fost împărțite peste 1.000 de pachete pentru copiii noștri, copii buni, frumoși și inteligenți. Bucuria lor este și bucuria noastră.”

Însoțiți pe părinți, frați sau de bunici, copiii au așteptați cuminți să le vină rândul și să-l reîntâlnească pe bătrânul cel darnic.

Ei nu au pierdut prilejul de a se fotografia cu Moș Crăciun. Alții și-au exprimat bucuria de a-l revedea printr-o îmbrățișare, în timp ce copiii mai îndrăzneți sau suit în brațele bătrânului sau l-au sărutat pe obraz.

Întrebat dacă vine și anul viitor, Moș Crăciun ne-a transmis că va sosi negreșit. Condiția rămâne aceeași ca în toți anii: copiii să fie cuminți și ascultători.

ȘTIRI